A szervezet méregtelenítése és fogyókúra egyben!

A szervezet méregtelenítése és fogyókúra egyben!

A környezeti ártalmak, a kipufogó gázok, gyárak kéményeinek füstje, a tartósított műanyag ételek, a klórozott víz, a kozmetikai készítmények mindegyike igen nagy terhelést jelent a szervezetünknek.

Maguk a sejtek is méreganyagokat termelnek mindennapi működésük során. Ezt a rengeteg méreganyagot a test megpróbálja kiüríteni, amikor pedig már nem bír vele, akkor elraktározza az ízületeinkbe, a zsír- és kötőszövetbe és más olyan helyekre, melyek elég távol vannak a fontos belső szerveinktől.

Gyakran mindaddig nem veszünk tudomást a méreganyagok lerakódásának folyamatáról, míg azok valamilyen betegség formájában nem jelentkeznek. Az igazság az, hogy egyetlen betegség létezik, ez pedig a test elsalakosodása, vagy mai divatos szóval élve elsavasodása.

Amennyiben, a szervezet nem tud úrrá lenni az egyik szakaszban a mérgeken, akkor a betegség a következő szakaszba jut, és egy későbbi időpontban még súlyosabb formában kel majd életre.

Ha rendszeresen végez méregtelenítést és salaktalanítást, a szervezete meg fogja hálálni. Kicsattanó egészség, könnyed élet, erős immunrendszer és szép, tiszta bőr lesz jutalma. Na és persze súlycsökkenés, hiszen a felhalmozódott salakanyagok távozásával javulni fog az anyagcseréje is.

A NUTRILITE vitaminokkal és ásványi anyagokkal, étrenddel, mozgással 21 napos méregtelenítő kúrát indítunk, minden hónap 11. napján!!

Akik részt vesznek, ebben a programban az egészségüket őrzik meg, s ha túlsúlyosak, akkor a teljes program nem csak a szervezet méregtelenítését szolgálja, hanem a fogyókúrát is.

Szabaduljon meg a szervezetében felhalmozódott méreganyagoktól és felesleges kilóitól!Tartson velünk a 21 napos DETOX programban, segítünk!

Milyen előkészületek szükségesek a program előtt?

A kúra alatt és utána is nagyon fontos a tiszta víz megfelelő mértékű fogyasztása! 10 kg-onként 0,4 liter vízre lesz szükséged. Tehát pl. egy 50 kilogrammos embernek ez napi 2 liter, de 90 kilogrammnál már napi 3,6 liter!!

Ha eddig nem ittál ennyi vizet, akkor szépen napról napra emeld fel a dózist, hogy ne lórugás szerűen kapja a tested a kezdésnél.

Ha naponta több mint 3 kávét ittál eddig, akkor szépen csökkentesd le, mert az is okozhat szédülést, ha kapásból nullázod az adagot majd.

Ha nem fogyasztottál növényi fehérjét, akkor napi egy teáskanállal vízben feloldva igyál meg napközben!

A program alatt napi 2, majd 3 evőkanál fogyasztása kell és ehhez is hozzá kell szoknia a testnek.Kiknek nem ajánlott a program?

- Terhes nők, és kismamák
- Gyomorfekélyesek és cukorbetegek

Milyen termékeket rendelj meg, csak a méregtelenítő programhoz 21. napra?

(Ha nincs hozzáférésed a termékeket megvásárolni, kérj segítséget attól, aki meghívott ebbe a programba.)

Milyen termékeket rendelj meg, az összetett a méregtelenítő és fogyókúrás programhoz 21. napra?

(Ha nincs hozzáférésed a termékeket megvásárolni, kérj segítséget attól, aki meghívott ebbe a programba.)

Kapcsolatfelvétel

Kezdd el még ma az immunrendszered erősítését!