A víz szerepe az életünkben!

Tudom, hogy tudod…. Vízlények vagyunk… Testünk kb. 70-75 %-a VÍZ, Földünk kb. 70-75 %-a VíZ! Milyen érdekes! Tehát: VÍZ, VÍZ, VÍZ! A Víz fontosságáról néhány mondat, és egy Idézet:

„A Víz képes rá, hogy Emberek nélkül létezzen, de az Emberek Víz nélkül csak pár napig tudnak életben maradni”

Az EGÉSZSÉG a legnagyobb kincs számunkra! NEM lehet megvásárolni, viszont ha megbetegszünk igen sok pénzt áldozunkarra, hogy újra EGÉSZSÉGESEK vagy közel EGÉSZSÉGESEK legyünk. Pedig nagyon kézenfekvő és olcsó gyógyszer az egészségünk megőrzésére a napi szükséges vízmennyiség fogyasztása. Egyszerű gyógymód sok betegség ellen!

Egy átlagos testsúlyú embernek a napi szükséges vízfogyasztása 2,5 liter. ebből a legnagyobb mennyiséget a reggeli és délelőtti órákban kell elfogyasztani. Igyunk langyosan vizet, hogy a gyomornak ne kelljen felmelegíteni, ezzel energiát fogyasztani a szervezetünkből. Tanuljunk meg vizet inni, kortyokban kezdjük el, s ne egy pohárral egyszerre.

De milyen vizet igyunk? Igyunk csapvizet tisztítva! Az otthoni víztisztítás ma már elérhető áron megoldható hosszú évekre! A víztisztító, több mint 160 szennyezőanyag, köztük több mint 140, az egészségre potenciálisan ártalmas szennyezőanyag mennyiségét hatékonyan csökkenti. A víztisztítóval 5000 liter tisztított vizet tudunk előállítani, amelyet nyugodt szívvel ihatunk, főzhetünk vele, sőt még a virágok is meghálálják.

eSpring víztisztító, kókuszhéjból készült szűrővel, világszabadalommal rendelkező UV lámpával

Kapcsolatfelvétel

Kezdd el még ma az immunrendszered erősítését!